• CÀNTICS coberta

Càntics

Obra Completa en Edició Crítica

Disponible a la Casa Museu Verdaguer 

/Verdaguer va abocar en aquests textos la seva riquesa de la llengua popular sense oblidar que la música era tant o més important que els versos. Càndid Candi va musicar amb encert aquests Càntics que ben aviat inspiraren a altres compositors i poetes.

Qui no coneix «El noi de la mare?» Qui no ha cantat els versos «Flor de lliri, lliri, flor de lliri blanc».
Per primera vegada es presenta l’edició crítica de Càntics i inclou les partitures, també editades i copiades de cap i de nou, i que es poden trobar a la pàgina web de l’editorial. En la cerca avançada seleccioneu “Col·lecció” i escriviu “Càntichs religiosos pel poble”, d’aquesta manera visualitzareu només les partitures que s’inclouen a Càntics.

Índex dels Càntics

Criteris d’edició de la música dels Càntics

Col·lecció: Obra Completa en Edició Crítica
Nº pàgines: 512 pag.
ISBN: 978-84-941656-9-6
Preu: 38,50 €

Autors

JOAN REQUESENS I PIQUER (Manresa 1944), és doctor en Filologia Catalana i llicenciat en Teologia. Ha estat catedràtic d’institut de Batxillerat i investigador a la Càtedra de Literatura Moderna de la Universitat de Barcelona. És corresponent de la Reial Acadèmia de Bones Lletres i membre de la Societat Verdaguer. Ha editat textos del Renaixement i publicat diversos estudis d’aquest període i del s. XIX.

FRANCESC CORTÈS I MIR  (Mataró, 1965), és doctor en Musicologia i professor titular a la Universitat Autònoma de Barcelona. És corresponent de la Real Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi i membre de la Societat Verdaguer. Ha editat obres líriques catalanes dels s. XIX i XX, així com estudis sobre la música d’aquesta època.

  • Compartir